A mesém főhőse az első és kedvenc Ever After High babám, Raven Queen, aki most egészen új szerepben tűnik fel: ő Rozmaring hercegnő, a Kiválasztott, Árnyasvölgy trónjának örököse. Remélem, így is tetszeni fog :)

Oldalak

2015. március 4., szerda

Gyors hír! EAH baba akció!

Ma este elugrottam a Westend Galaxy játéküzletébe, ahol nagy meglepetésemre majdnem minden Ever After High baba és kiegészítő 50%-os kedvezménnyel kapható! Az újak persze nem, mint Poppy O'Hair vagy Kitty (de legalább láttam őket élőben :) ), viszont Raven, Apple, Maddie, Briar, Ashlynn & Hunter páros, Dexter, Blondie, Cupid... Ó, ők igen, némelyikük többféle kiadásban is :) 

Sajnos azt elfelejtettem megkérdezni, hogy meddig tart az akció, és hogy vajon minden Galaxyban így van-e, de telefonon biztos meg tudják mondani, akit érdekel. 

Így hát (bár többet is elhoztam volna...) semmiképp nem hagyhattam ott a kis Madeline Hatter-t eredeti kinézetében!!! Annyira örülök neki, gondoltam, gyorsan Veletek is megosztom :) 

Viszont amiért eredetileg mentem, és sajnos nem volt: Csevi blogján láttam nagyon édes kis Gloria étkészleteket és egyéb mütyüröket Barbie méretben. Sajnos nekem az Ázsia Center túl messze van, ahol be lehetett szerezni, viszont ha valaki látná valamerre, és szólna, nagyon-nagyon megköszönném! :)


4 megjegyzés:

  1. Van Galaxy játékbolt a Lurdy Házban is, az is messze van neked. Sajnos már az Ázsiás boltban sem volt étkészlet csak a többi apróság. Azok is nagyon aranyosak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos azóta sem jutottam újra játékbolt közelébe, de köszönöm a tippet! :)

      Törlés
  2. Gratulálok az új babádhoz!
    Olyan jó érzés, amikor az ember lánya ilyen jó kis akciókba botlik:))
    ^.^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Azóta figyeltem az üzlet honlapján, hogy szinte mindig van valami akció, így talán legközelebb is szerencsém lesz :)
      Valóban jó érzés volt tudni, hogy az egyik babát bizony most magammal is viszem, csak ki kell választani, melyiket :)

      Törlés